Diensten

Waar komt deze
expertise vandaan?

Brand design, packaging design en content creation zijn allemaal manieren om jouw merk of bedrijf te laten zien aan je klanten. Deze onderdelen hangen nauw samen met elkaar, want zonder een goede basis geen consistentie in je verpakkingen en andere content. Dit heb je wel nodig om een band met je doelgroep op te bouwen en hun vertrouwen te winnen.

De basis hiervan heb ik geleerd tijdens de afgeronde opleiding Food Packaging & Design, tijdens stages en werkervaring in loondienst en als zzp’er.

Vanuit hier werd het tijd om Dissabrand verder uit te bouwen.

Wat is
Brand design?

Jouw nieuwe bedrijf goed beginnen met een huisstijl die helemaal aansluit op jouw doelgroep en missie? Of jouw huidige bedrijf een frisse update geven, zodat je weer helemaal met deze tijd mee kan? Lees meer over hoe we dat gaan aanpakken!

Categorie
01

Nieuwe onderneming  |  We richten ons op jouw toekomstplannen en doelgroep. Vanuit ons vooronderzoek zetten vanaf de grond een te gek concept neer.

Categorie
02

Rebranding  |  We stoppen jouw bestaande merk in een deels of compleet nieuw en eigentijds jasje.

Categorie
03

Je brand verfijnen  |  Samen zorgen we ervoor dat jouw brand strategisch klopt en door middel van grafisch ontwerp wordt doorvertaald in al je tastbare uitingen.

Categorie
01

Contentstrategie  |  We bedenken een contentstrategie die past bij hoe jij je product of merk bij de doelgroep onder de aandacht wil brengen.

Categorie
02

Content creatie & copywriting  |  We maken content en zorgen ervoor dat deze volgens planning wordt gedeeld met de doelgroep.

Categorie
03

Offline content  |  Voor de ultieme klantervaring ben je actief op zowel offline als online vlak. Denk voor jouw offline content aan flyers, brochures, magazines, posters, etc.

Wat is
Content creation?

De juiste contentstrategie en content creatie is belangrijk om als bedrijf je doelgroep te bereiken en je merk op te bouwen, waardoor je je bedrijf kunt laten groeien. We plannen de content vooruit en zorgen ervoor dat er altijd relevante en waardevolle inhoud wordt gedeeld.

Wat is
Packaging design?

Een strategisch goede verpakking is dé manier om aandacht te trekken bij je doelgroep en je merkidentiteit en de productinformatie goed te communiceren. Daarnaast worden praktische zaken als duurzaamheid en bescherming tijdens transport en opslag ook weloverwogen vastgesteld.

Categorie
01

Structureel verpakkingsontwerp  |  Een nieuwe verpakking voor jouw nieuwe product of een verpakking die ervoor zorgt dat je huidige product beter beschermd is of makkelijker in gebruik te nemen is.

Categorie
02

Grafisch verpakkingsontwerp  |  Een compleet nieuw grafisch ontwerp voor jouw productverpakking doorvertaald in alle smaken of varianten.

Categorie
03

Creatief DTP werk  |  Je huisstijl of je verpakkingsconcept liggen al voor een groot gedeelte klaar, maar dit moet nog in orde gemaakt worden voor de drukker.